Accessibility Tools

Skip to main content

Professionell inom fysioterapi och krävande medicinsk rehabilitering i Borgå

Vi erbjuder fysioterapi, rehabilitering och hälsomotion med gott humör. Vi ger service helhjärtat och professionellt i Östra-Nylands område.

Fysioterapi, rehabilitering och hälsomotion i Östra-Nyland

Vi hjälper Dej, när du upplever restriktioner eller utmaningar med kroppens funktion eller med att röra på dej. 

Våra professionella fysioterapeuter instruerar och leder dej för att du skall ha möjlighet att röra på dej och rehabiliteras tryggt.

Vi utgår från våra värden som är äkta bemötande, omtänksamhet och gott humör. Varje kund är en unik individ med sina egna behov, önskningar och styrkor. Vi ger service till kunder i alla åldrar från barn till vuxna och seniorer. 

Hjärtligt välkommen, vi har både rum och tid för dej. 

Nya utrymmen med bra tillgång i Borgå

Vi öppnade nya, fräscha och tillgängliga utrymmen på Majberget i Borgå i januari 2023. Det finns gratis parkeringsplatser (märkta med Neurowellness-text och vid gatan) samt även inva-parkering intill utrymmena. Buss nr 1 stannar bredvid. 

Bekanta dej närmare med våra mångsidiga hälsoinriktade tjänster

Bekanta dej närmare med våra tjänster. Vi erbjuder månsidiga och professionella tjänster inom fysioterapi, rehabilitering och hälsomotion. Vi är glada att få hjälpa och betjäna dej som vår kund! 

FPAs krävande medicinsk rehabilitering i Nyland

Vi erbjuder fysioterapi och vattenterapi på finska och svenska, som en del av FPAs ordnade och bekostade krävande medicinsk rehabilitering. 

Vi verkar i kommungrupperna 1 (Helsingfors) och 4 (Askola, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Mäntsälä, Borgnäs, Borgå och Pukkila). 

Vi har även en fysioterapigrupp för vuxna rehabilitanter. Man kan delta i gruppen med FPAs beviljat beslut för gruppfysioterapi. 

Vi erbjuder FPAs individuell och gruppfysioterapi i grupp med Heli Kronberg (gäller ej vattenterapi).

Mera info om FPAs krävande medicinsk rehabilitering ger:

Netta Turunen (individuell-, vatten- och gruppfysioterapi) 040 760 6556
Heli Kronberg (individuell- och gruppfysioterapi) 040 590 6566

Förfrågningar angående individuell- och gruppfysioterapi kan skickas in på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och angående vattenterapi in på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Kundfeedback

 • "Det är alltid så kiva att komma till Neurowellness."

 • “Inspirerande och sakkunniga terapeuter.”

 • “Verkligen sakkunnig och vänlig service."

 • "Verkligen trevligt ställe och härlig personal. Platsen är lämplig för mig att komma och fara. Kommer fortsättningsvis att besöka det här stället."

 • "Stort tack, 10 poäng och papegoijamärke."

 • "Ni är härliga."

 • "Ljuvliga naturutflykter och magnifikt ställe."

 • "Platsen är lite avlägsen, men man slipper bra med bil från andra sidan av staden."

 • "Tack så mycket för hjälpen vi fick, fast utgångsläget var svårt, så fick mamma glädje och känslan av att lyckas, när någonting började röra på sig i kroppen. Hon fick uppleva bl.a sittandet självständigt, vilket inte hade uppnåtts annars. Vi fick bästa möjliga terapeuten för det sista skedet och mamma fick uppleva, att allt gjordes som kundes och det gjorde hon med. Tack för vår omfattande omsorg för hela familjen!"

  Följ oss på sociala median

  »Professionell rehabilitering och glädjen att röra på sej till alla.«