Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Pilates

Tuki- ja liikuntaelimistön harjoittamista Pilateksen avulla

Yli 100 v. sitten saksalaisen Joseph Pilateksen kehittämässä pilatesmetodissa vahvistetaan ryhmä- tai yksityistunnilla, matolla tai pilatekseen suunnitelluilla laitteilla selkärankaa tukevia syviä lihaksia, kohennetaan rangan neutraalia hallintaa, joustavuutta ja sen liikkeitä ja sitä kautta vapautetaan koko kehon liikkuvuuksia.

Rentouttavan ja vahvistavan syvähengityksen harjoittelu ja sen yhdistäminen liikeharjoitteisiin on oleellinen osa pilatesta. Pilatesharjoittelun myötä tuki- ja liikuntaelimistön toiminta arjessa kohentuu ja kolotukset vähenevät. Pilates soveltuu ihan kaikille ihmisille.
 
Pilatesta Neurowellnessissä ohjaa ft (AMK), Somatic mattopilatesohjaaja, FIHF reformer laitepilatesohjaaja, Spiraalistabilaatio- ohjaaja Heli Kronberg p. 040 590 6566.

MATTOPILATESRYHMÄ (sis. myös spiraalistabilaatioharjoittelua ohjaamaan mm pystyasennon ja kävelyn laatua) syksyllä 2023

Torstaisin 24.8 alkaen 2023 klo 18.30-19.30 yhteensä 13x (max 10 hlöä) Ohjaus suomeksi

  • STARTTIKERTA uusille pilatesharjoittelijoille torstaina 17.8. klo 18-20 (myös aikaisemmin harjoitelleet tervetulleita)

  • Starttikerta 2h 30,00 (MobilePay)

  • Tunnilla edetään kohti klassista mattorepertuaaria pienvälinein ja ilman
  • 13x/h 195,00€ (laskulla)

  • kertahinta 20,00€ (MobilePay)

  • Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laitepilates yksityistunnit

Laitepilateksessa erivahvuiset jouset, liikkuva kelkka, erilaiset hihnat ja tangot ohjaavat harjoitteiden tekemistä. Näin kehon liikeketjuja voidaan sulkea ja edelleen kehon keskeiset rakenteet lantio, rintakehä ja hartiarengas saadaan vakautettua ja sitä kautta lisättyä halutun nivelen liikkuvuutta. 

Koska laitteen eri komponentit avustavat liikkeiden suorittamista, se ohjaa hienosti esimerkiksi mattopilateksen vaativien harjoitteiden tekemistä.

Laitepilateksen asentokontrollia ja kehon joustavuutta kohentava mekanismi sopii hyvin kaiken tasoisille liikkujille ja erityisesti liikkumisrajoitteita omaaville.

Neurowellnessissä laitepilatesta Reformerilla ja Towerilla ohjaa fysioterapeutti, pilates- ja laitepilatesohjaaja Heli Kronberg

Ajanvaraus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Hinta 65€/60 min, 295€/ 5x60min

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää. Pilatesasioissa olethan yhteydessä Heli Kronbergiin 040 5906566. 


Jaa tämä artikkeli

Neurowellness Oy

040 760 6556
neurowellness.fi(a)gmail.com
Y-tunnus: 2921165-3

Vastaanotto:

Rajakallionrinne 1B
06150 Porvoo

Seuraa meitä

Tilaa uutiskirje