Saavutettavuus-avustimet

Skip to main content
Pilates

Tuki- ja liikuntaelimistön harjoittamista Pilateksen avulla

Yli 100 v. sitten saksalaisen Joseph Pilateksen kehittämässä pilatesmetodissa vahvistetaan ryhmä- tai yksityistunnilla, matolla tai pilatekseen suunnitelluilla laitteilla selkärankaa tukevia syviä lihaksia, kohennetaan rangan neutraalia hallintaa, joustavuutta ja sen liikkeitä ja sitä kautta vapautetaan koko kehon liikkuvuuksia.

Rentouttavan ja vahvistavan syvähengityksen harjoittelu ja sen yhdistäminen liikeharjoitteisiin on oleellinen osa pilatesta. Pilatesharjoittelun myötä tuki- ja liikuntaelimistön toiminta arjessa kohentuu ja kolotukset vähenevät. Pilates soveltuu ihan kaikille ihmisille.
 
Pilatesta Neurowellnessissä ohjaa ft (AMK), Somatic mattopilatesohjaaja, FIHF reformer laitepilatesohjaaja, Spiraalistabilaatio- ohjaaja Heli Kronberg p. 040 590 6566.

MATTOPILATESRYHMÄ (sis. myös spiraalistabilaatioharjoittelua ohjaamaan mm pystyasennon ja kävelyn laatua) syksyllä 2024

Intro uusille to 15.8 klo 18-20, 30€/hlö

Tiistaisin 20.8 alkaen klo 17-18 yhteensä 13x

Torstaisin 22.8 alkaen klo 18.30-19.30 yhteensä 13x (Ryhmä täynnä)

  • Tunnilla edetään kohti klassista mattorepertuaaria pienvälinein ja ilman
  • 13x/h 195,00€ (laskulla)

  • kertahinta 20,00€ (MobilePay)

  • Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laitepilates yksityistunnit

Laitepilateksessa erivahvuiset jouset, liikkuva kelkka, erilaiset hihnat ja tangot ohjaavat harjoitteiden tekemistä. Näin kehon liikeketjuja voidaan sulkea ja edelleen kehon keskeiset rakenteet lantio, rintakehä ja hartiarengas saadaan vakautettua ja sitä kautta lisättyä halutun nivelen liikkuvuutta. 

Koska laitteen eri komponentit avustavat liikkeiden suorittamista, se ohjaa hienosti esimerkiksi mattopilateksen vaativien harjoitteiden tekemistä.

Laitepilateksen asentokontrollia ja kehon joustavuutta kohentava mekanismi sopii hyvin kaiken tasoisille liikkujille ja erityisesti liikkumisrajoitteita omaaville.

Neurowellnessissä laitepilatesta Reformerilla ja Towerilla ohjaa fysioterapeutti, pilates- ja laitepilatesohjaaja Heli Kronberg

Ajanvaraus: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Hinta 65€/60 min, 295€/ 5x60min

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää. Pilatesasioissa olethan yhteydessä Heli Kronbergiin 040 5906566. 


Jaa tämä artikkeli